До уваги водіїв! У центрі Києва на Новий рік буде перекрито рух транспорту

Столична Державтоінспекціяінформує, що з метою попередженняправопорушень та забезпеченняохоронигромадського порядку в місцяхпроведеннясвятковихзаходіву період з 18 години 31 грудня до 6:30 1 січня буде забороненорухусіхвидів автотранспорту на вулицях навколо Софіївської площі:Володимирській на ділянцівідЗолотоворітської до ВеликоїЖитомирської, Володимирському проїзді та Рильському провулку. 

Крім того, водії не зможуть припаркувати свій автотранспорт у центрі міста з 16 години 31 грудня, а саме на вулицях:
Софійська (від Володимирської до Майдану Незалежності);

Мала Житомирська (від Майдану Незалежності до провулку Володимирського);Еспланадна;Рогнідинська (від Шота Руставелі до Еспланадної);Шота Руставелі (від Рогнідинської до Басейної).

Столична ДАІ звертається з проханням до киян та гостей містаізрозуміннямпоставитисядо тимчасовихнезручностей, пов’язаних з обмеженнямдорожньогоруху. Такожпрохання до водіїв – не виїжджати на особистомутранспорті без нагальної потреби та по можливостікористуватисягромадським транспортом.Але якщотаканеобхідністьвиникла, то під час керування транспортом неухильно дотримуватись вимог Правил дорожньогоруху, бути уважним і обережним.

УДАІ м. Києва

You may also like...