Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 23.02.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 215 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Київського РВ надійшла заява від Андрія, 1963 р.н., про те, що на зупинці по вул. Люстдорфська дорога невідомий зловмисник з кишені його куртки скоїв крадіжку мобільного телефону. Сума матеріального збитку становить 1500 гривень. Вжитими заходами викрито 41-річного одесита, від якого надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення.

Вжитими заходами працівниками карного розшуку Шевченківського ВМ викрито 23-річного Василя, який, перебуваючи у приміщенні супермаркету, скоїв крадіжку чотирьох упаковок кофе на суму понад п’ятсот гривень. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення про вчинення вказаного кримінального правопорушення.

 

До Котовського МВ надійшла заява від 72-річної мешканки с.Поплавка про те, що з її нежитлового будинку невідома особа викрала 200 кг зерна кукурудзи. Сума матеріального збитку становить 700 гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення

співробітниками міліції викрито 25-річного непрацюючого односельця потерпілої. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками автопатруля полку патрульної служби викрито 19-річного парубка, який скоїв крадіжку двох мобільних телефонів, знаходячись в приймальні громадян одного з навчальних закладів міста. Від правопорушника надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками автопатруля полку патрульної служби за гарячими слідами викрито непрацюючого 32-річного Максима, який відкрито заволодів гаманцем 26-річної Марії. Сума матеріального збитку становить 1700 гривень. Відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Білгород-Дністровського МВ викрито 62-річного жителя с.Салгани, який скоїв крадіжку гідроконвектора свого 52-річного односельця. Сума матеріального збитку становить 15000 гривень.

 

Працівниками Татарбунарського РВ під час проведення санкціонованого обшуку в домоволодінні 59-річного жителя с.Вишневе виявлено та вилучено два предмети зовні схожі на гранати "Ф-1". Вилучене направлено до НДЕКЦ.

 

Працівниками Любашівського РВ під час проведення санкціонованого обшуку в домоволодінні 66-річного жителя с. Ясенове-2 виявлено та вилучено частину толової шашки вагою біля 50 грамів. Вилучене направлено до НДЕКЦ. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Білгород-Дністровського МВ під час проведення санкціонованого обшуку в приміщенні гаражу 63-річного жителя міста виявлено та вилучено 15 патронів калібру 7,62х54 мм., та 11 патронів калібру 7,62х25 мм. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...