Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 13.05.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 210 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До чергової частини Ізмаїльського МВ із заявою звернулись дві мешканки міста, які повідомили, що чоловік на ім’я Олександр, який у них орендував житло, коли з’їхав викрав у кожної з них майно та грошові кошти. Вжитими заходами викрито 28-річного ізмаїльчанина. Чоловік зізнався у скоєних крадіжках, розповівши, що викрадене майно продав, а гроші витратив на особисті потреби. За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України.

До Київського РВ надійшла заява від Олени, 1990 р.н., про те, що малознайомий хлопець шахрайським шляхом, під приводом дострокової оренди квартири, заволодів у неї грошима у розмірі трьох тисяч гривень. Вжитими заходами викрито 17-річного одесита.

Вжитими заходами працівниками кримінальної міліції у справах дітей Приморського РВ викрито раніше засудженого 35-річного Сергія, який, перебуваючи на перехресті вулиці Жуковського кут Преображенська, зірвав золотий ланцюжок з шиї 28-річної одеситки. Затриманому чоловікові загрожує покарання, передбачене статтею 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Котовського МВ звернулась мешканка с.Олексіївка, яка повідомила, що з її оселі невідома особа викрала продукти харчування на суму 300 гривень. Вжитими заходами встановлено, що крадіжку вчинив 46-річний односелець, від якого отримано правдиві свідчення. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Котовського МВ було встановлено, що інструктор автомобільної школи використовує підроблене свідоцтво про кваліфікацію інструктора з керування транспортними засобами. Документ вилучено. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст.358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України

Працівниками Татарбунарського РВ викрито жителя м.Миколаїв, 1994 р.н., який незаконно заволодів мопедом «Хонда-діо», що належить жительці м.Татарбунари. Сума збитку становить 18000 грн.

До Білгород-Дністровського МВ звернувся 60-річний житель міста та повідомив, що невідома особа, пошкодивши двері, проникла до приміщення гаражу, звідки викрала електроінструменти. За скоєння злочину затримано 37-річного жителя міста, який надав правдиві свідчення. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...