Прикордонники і співробітники УПЗСЕ ГУ МВСУ запобігли незаконному ввезенню товарів брендових марок

Незаконне переміщення товарів через державний кордон днями викрили оперативники Одеського прикордонного загону разом із співробітниками УПЗСЕ ГУ МВСУ в Одеській області на ділянці відповідальності відділу «Іллічівськ».

Оперативну інформацію про можливу спробу переміщення партії товарів з приховуванням від прикордонно-митного контролю та з метою недопущення контрабандного ввезення на територію України товарів та вантажів повідомили співробітникам УПЗСЕ ГУ МВС в Одеській області. Для організації проведення перевірочних заходів було створено спільну групу у складі співробітників Держприкордонслужби та МВС.

коньрабандаВ ході реалізації інформації правоохоронці затримали автомобіль, який незаконно вивозив з митної території велику партію одягу взуття та аксесуарів, в тому числі таких брендових марок як Armani, Adidas, Dolce&Gabbana, Paul & Shark без будь-яких дозвільних документів. Автомобіль та товар затримані.

На даний час стосовно цього правопорушення проводяться оперативно-слідчі дії за ст. 364 КК України (Зловживання владою або службовим становищем та за ч.5 ст. 191 КК України (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Прес-служба Одеського прикордонного загону

You may also like...