Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 02.10.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 79 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До чергової частини Іллічівського МВ надійшла заява від Любові, 1982 р.н., яка повідомила, що невідомий зловмисник таємно викрав мобільний телефон у її неповнолітнього сина. Сума матеріального збитку становить 1500 гривень. В ході здійснення розшукових заходів у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито раніше судимого 29-річного Сергія, який надав правдиві свідчення. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Арцизського РВ надійшла заява від власника магазину про те, що невідома особа шляхом пошкодження вхідних дверей проникла до приміщення магазину та скоїла крадіжку майна на суму 12000 гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 20-річного жителя міста. Зловмисника затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...