Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 12.04.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 85 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Працівниками Комінтернівського відділу поліції викрито та отримано правдиві свідчення від 24-річної одеситки, яка скоїла крадіжку одягу, продуктів харчування та косметики на суму 848 грн. в магазині торгівельно-розважального центру в с.Фонтанка. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Правопорушниці, в разі доведення вини, загрожує кримінальна відповідальність у вигляді штрафу, громадських чи виправних робіт, арешту або позбавлення волі на строк до трьох років.

До Ананьївського відділення поліції надійшла заява від жительки м. Ананьїв, 1962 р.н., про те, що в магазині, невідомий зловмисник таємно викрав її мобільний телефон. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито Олександра, 1995 р.н., від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

До Приморського відділу поліції надійшло повідомлення від 43-річної бармена одного з розважальних закладів міста про те, що невідома особа шляхом вільного доступу таємно викрала жіночу шкіряну куртку з хутряним воротом. Вжитими заходами у вчинені кримінального правопорушення було викрито 22-річну жительку Одеської області, яка надала правдиві свідчення.

Працівниками Ізмаїльського відділу поліції в ході несення служби на подвір’ї будинку зупинено 32-річного чоловіка, у якого при проведенні поверхового огляду було виявлено та вилучено згорток, в якому знаходилась порошкоподібна речовина білого кольору, попередньо «амфітамін». Вилучена речовина направлена на дослідження до Одеського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, за результатами якого буде прийнято рішення.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...