Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 14.04.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 86 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Працівниками Комінтернівського відділу поліції викрито двох жителів с. Нова Дофинівка, які неодноразово, з грудня 2015 року до березня поточного року, проникали до будинків односельчан та скоювали крадіжки їх особистого майна. На теперішній час встановлено їх причетність до трьох майнових злочинів на території с. Нова Дофинівка та с.Фонтанка. За вказаним фактом розпочато кримінальні провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.1 та ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України.

Співробітниками карного розшуку Ізмаїльського відділу поліції затримано 38-річного жителя міста, у якого під час зовнішнього огляду виявлено та вилучено рідину сіро-бурого кольору. Рідину направлено на дослідження до НДЕКЦ, за результатами якого буде прийнято рішення.

Працівниками Ізмаїльського відділу поліції в ході несення служби по охороні публічного порядку зупинено 23-річного жителя с.Комишівка, у якого вилучено паперовий згорток з порошкоподібною речовиною рожевого кольору, попередньо «амфетамін». Речовину направлено на дослідження до Одеського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, за результатами якого буде прийнято рішення.

Працівниками Суворовського відділу поліції викрито Олександра, 1990 р.н., який, знаходячись по вул. Затонського, шляхом застосування сили, небезпечною для життя та здоров’я, відкрито заволодів мобільним телефоном одесита, 1977 р.н.

Працівниками Ренійського ВП викрито двох жителів м. Рені, 1994 р.н., 1993 р.н., які в результаті бійки відкрито заволоділи курткою та мобільним телефоном односельчанина, 1988 р.н.

Працівниками Комінтернівського відділу поліції викрито та отримано правдиві свідчення двох мешканців м.Южне, які наприкінці березня поточного року пошкодили двері дачного будинку в с.Кошари та скоїли крадіжку особистого майна потерпілої. Це вже другий факт, встановлений працівниками поліції щодо причетності правопорушників до вчинення майнових злочинів на території дачного товариства. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...