Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 27.04.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 64 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До чергової частини Малиновського відділу поліції звернувся 32-річний одесит із заявою про те, що невідома особа, на одній з вулиць міста, пошкодивши замок задньої кришки автомобіля, викрала з салону перфоратор, свердла у кількості 8 шт. різних діаметрів, швидкоз’ємний перехідний патрон, джинси синього кольору, чим спричинила збиток на загальну суму 7300 гривень. В ході проведення заходів, направлених на встановлення особи, яка скоїла дане кримінальне правопорушення, працівниками відділу кримінальної поліції Малиновського ВП викрито 33-річного одесита, від якого надійшли правдиві свідчення. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Правопорушника відпущено під особисті зобов’язання.

Співробітниками Котовського ВП викрито продавця супермаркету, яка реалізувала неповнолітній тютюнові вироби. Правопорушницю притягнуто до відповідальності за ч.2 ст. 156 (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

До чергової частини Хмельницького відділу поліції звернулася адміністратор одного з торгівельних закладів міста із заявою про вжиття заходів до невстановленої особи, яка в середині квітня, перебуваючи у приміщенні магазину, намагалася викрасти крем та дезодорант на загальну суму понад 200 гривень. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Вжитими заходами викрито 37-річну одеситку, від якої надійшли правдиві свідчення. Правопорушницю відпущено під особисті зобов’язання.

До Шевченківського відділення поліції звернулася 29-річна продавець магазину одягу та повідомила, що невідома особа таємно шляхом вільного доступу з магазину скоїла крадіжку куртки чорного кольору. Сума збитку становить 1800 гривень. Вжитими заходами у вчинені кримінального правопорушення було викрито 19-ти та 24-річних молодиків, які надали правдиві свідчення.

До Суворовського відділу поліції із заявою звернувся мешканець с. Шевченко-3, 1983 р.н., про те, що невстановлений зловмисник, з його мопеда "Honda Dio 18", викрав акумулятор "Moto Tex". Вжитими заходами інспекторами Суворовського ВП в скоєнні злочину викрито мешканця Комінтернівського району, 1987 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...