Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 03.08.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 73 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Суворовського відділу поліції надійшла заява від Юлії, 1998 р.н., про те, що, невідомий зловмисник біля парадної, шляхом ривка, відкрито заволодів її золотим ланцюжком з кулоном. Сума збитку становить 20000 грн. Вжитими заходами викрито Едуарда, 1999 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення.

До Хаджибеївського відділення поліції надійшла заява від Олени, 1978 р.н., про те, що невстановлений зловмисник, знаходячись у парадній будинку на першому поверсі, шляхом ривка відкрито заволодів її золотим ланцюжком із золотим хрестиком. Сума збитку становить 4000 грн. Вжитими заходами за гарячими слідами у скоєнні злочину викрито жителя м. Кодима, 1979 р.н., від якого отримано правдиві свідчення у скоєнні злочину.

До Хмельницького відділення поліції 02.08.2016 надійшла заява від одесита, 1973 р.н., про те, що його неповнолітня донька, 2001 р.н., учениця 8 класу пішла з дому своєї бабусі та до теперішнього часу не повернулась. 03.08.2016 о 16:00 співробітниками поліції по вул. Мясоїдовській неповнолітню було розшукано та передано батькам. Противоправних дій відносно неповнолітньої не скоювалось.

До чергової частини Біляївського відділення поліції надійшло повідомлення з медичного закладу про те, що до лікарні з місця мешкання доставлено мешканця м. Біляївка, 1986 р.н., з проникаючим ножовим пораненням грудної клітини. Виїздом на місце слідчо-оперативної групи встановлено, що вказані тілесні ушкодження потерпілий отримав від односельця за місцем мешкання, під час спільного вживання алкогольних напоїв та раптово виниклої сварки. У скоєнні вказаного злочину викрито громадянина, 1983 р.н., від якого отримано правдиві свідчення та відпущено під особисте зобов’язання. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

До Суворовського відділу поліції надійшла заява від громадянина, 1995 р.н., про те, що малознайомий на ім’я Іван, вдарив його по обличчю, відкрито заволодів грошима в сумі 5000 грн. Вжитими заходами було затримано жителя Миколаївської області, 1985 р.н., на якого вказав потерпілий як на особу яка скоїла відносно нього даний злочин.

Працівниками Березівського відділення поліції викрито 19-річну мешканку району, яка викрала гроші з портмоне знайомого мешканця м. Березівка. Сума завданих чоловіку збитків склала 1000 грн. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Правопорушниці загрожує кримінальна відповідальність у вигляді штрафу, громадських, виправних робот, арешту або позбавлення волі на строк до трьох років.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...