Лисичанською місцевою прокуратурою повідомлено про підозру та взято під варту статевого злочинця

Лисичанською місцевою прокуратурою Луганської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактами задоволення статевої пристрасті неприродним способом із застосуванням фізичного насильства відносно двох жінок, а також здійснення ним розпусних дій щодо малолітньої особи (ст. ст. 156 ч. 2, 153 ч. ч. 1, 2 КК України).

Установлено, що протягом 2016 року на території міста Лисичанська мешканець міста Сєвєродонецька вчинював злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості відносно жінок та малолітньої дівчини.

Натепер, злочинця затримано, повідомлено про підозру у вчинення інкримінованих йому кримінальних правопорушень, та судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Довідково: санкція ч. 2 ст. 156 КК України передбачає обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на строк до трьох років; санкція ч. 1 ст. 153 КК України передбачає позбавленням волі на строк до п’яти років; санкція ч. 2 ст. 153 КК України передбачає позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Прес-служба прокуратури Луганської області
(за матеріалами Лисичанської місцевої прокуратури)

You may also like...