Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 03.09 та 04.09.2016

Упродовж двох минулих діб до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 145 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Поліцейськими Малиновського відділу поліції за заявою родичів розшукано 36-річного одесита, який 26 серпня не повернувся з роботи. Встановлено, що за час відсутності протиправних дій відносно нього скоєно не було. Розшуканий перебуває за місцем мешкання.

Спеціалістами територіального сервісного центру м. Подільська при огляді транспортного засобу марки MERCEDES – BENZ 200D було виявлено ознаки знищення номера двигуна та вварювання номерної панелі з ідентифікаційного номера кузова. Проводиться перевірка.

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції звернувся 48-річний мешканець села Нова Некрасівка, який повідомив, що невідома особа з городу його будинку скоїла крадіжку резинового шланга для поливу. В ході оперативно-розшукових заходів був встановлений 35-річний мешканець села Броска. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

В ході несення служби працівниками ГПОН ГУНП в Одеській області в місті Ізмаїлі на проспекті Суворова біля диско-клуба був зупинений 17-річний чоловік, у якого при проведенні зовнішнього огляду в кишені брюк було виявлено та вилучено полителеновий згорток з речовиною білого кольору схожу на «амфетомін». Речовину направлено на дослідження, за результатами якого буде прийнято рішення.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...