Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 11.10.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 72 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції звернувся 38-річний мешканець села Утконосівка, який повідомив, що коли він знаходився у місті Ізмаїл, то невідома особа скоїла крадіжку його велосипеду, якій він залишив без нагляду на вулиці. Вжитими заходами був встановлений 39-річний мешканець села Броска. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Ізмаїльського відділу поліції звернулася 41-річна жінка, яка повідомила, що невідома особа шляхом пошкодження метало пластикового вікна, проникла в будинок, звідки скоїла крадіжку телевізора. В ході проведення слідчих заходів був встановлений 25-річний чоловік. Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Співробітниками Білгород-Дністровського відділу поліції, під час несення служби, зупинено 31-річного жителя Овідіопольського району. У чоловіка при огляді було виявлено та вилучено поліетиленовий пакунок з рослинною речовиною. Вилучену речовину направлено до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру на експертизу, за результатами якої буде прийнято рішення.

 

Під час несення служби патрульними Білгород-Дністровського відділу поліції було зупинено 38-річного місцевого мешканця. У чоловіка при огляді було виявлено та вилучено паперовий згорток з рослинною речовиною. Вилучену речовину направлено до науково-дослідний експертно-криміналістичний центр на експертизу, за результатами якої буде прийнято рішення.

 

Працівниками Лиманського відділу поліції викрито та отримано правдиві свідчення від 16-річної мешканки м.Одеси та 18-річної мешканки Одеської області, які намагалися скоїти крадіжку двох светрів з магазину торгівельно-розважального центру в с.Фонтанка. Сума збитків склала близько 1100 грн. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.2 ст.185 Кримінальним кодексом України (крадіжка). Викрадене майно повернуто власнику. Правопорушницям загрожує кримінальна відповідальність у вигляді арешту, обмеження або позбавлення волі на строк до п’яти років.

 

Працівниками Лиманського відділу поліції викрито та затримано 37-річного, раніше судимого мешканця с.Нові Біляри Лиманського району Одеської області, який у денний час, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, із загрозою застосування насилля до реалізатора, заволодів грошима з каси продуктового магазину, розташованого на зупинці автодороги Одеса-Южний. Сума завданих збитків склала 1000 грн. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.3 ст.187 Кримінальним кодексом України (розбій). Правопорушнику загрожує кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...