Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 28.10.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 73 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

 

До Білгород-Дністровського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в с.Старокозаче у вигрібній ямі виявлено труп жінки, 1985 р.н., з явними ознаками насильницької смерті. Виїздом на місце слідчо-оперативної групи встановлено, що о 19:00 за місцем свого мешкання між жінкою та її співмешканцем, 1984 р.н., під час спільного вживання алкогольних напоїв виникла сварка в ході якої останній наніс потерпілій три удари в область живота кухонним ножем, в результаті чого вона померла на місці. Після чого співмешканець з метою приховання слідів злочину сховав труп співмешканки у вигрібній ямі туалету. Фігуранта затримано та направлено до Б-Дністровського відділу поліції. За даним фактом розпочато кримінальне провадження, за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

До Приморського відділу поліції надійшла заява від Вадима, 1994 р.н., про те, що на вулиці Привокзальній четверо невстановлених зловмисників, погрожуючи ножем, заволоділи у нього мобільним телефоном та грошима в сумі 420 грн. Сума збитку становить 770 грн. Вжитими заходами за гарячими слідами на місці скоєння злочину у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито чотирьох жителів Одеської та Миколаївської областей, віком від 22 до 43 років, від яких отримані правдиві свідчення та вилучені речові докази. Вищевказаних громадян затримано згідно ст. 208 КПК України та поміщено до ізолятору тимчасового тримання. Вказаним особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Працівниками Портофранківського відділення поліції за місцем свого мешкання викрито непрацюючого одесита, 1976 р.н., який 28 жовтня о 16:40 зателефонував на спецлінію «102» та повідомив, що заміновано будинок № 22 по вул. Ніщінського, після чого поклав слухавку. В ході обстеження квартир, адміністративних приміщень та прилеглої території працівниками вибуховотехнічної служби ніяких вибухових пристроїв не виявлено. Під час обстеження з будинку було евакуйовано 81 особу. О 19:00 огляд місця події закінчено. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.259 КК України. 40-річний чоловік повідомив, що даний телефонний дзвінок він здійснив, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...