Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 07.12.2016

Упродовж минулих вихідних до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 89 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Поліцейські Біляївського відділення поліції викрили 25-річного мешканця с. Дачне, який незаконно заволодів автомобілем свого 21-річного односельця, завдавши збитків останньому на суму 25 тисяч гривень. Від правопорушника надійшли правдиві свідчення, вилучено речовий доказ.

Поліцейськими Ізмаїльського відділу поліції викрито 23-річного місцевого мешканця, який зі вбиральні приватної школи скоїв крадіжку мобільного телефону. Від правопорушника отримані правдиві свідчення, вилучено речовий доказ.

Працівники Біляївського відділення поліції за заявами батьків розшукали двох 13-річних школярок, які 2 грудня п.р. не повернулися зі школи. Підлітки були знайдені у м. Одесі біля ринку «Новий Привоз» та передані батькам. Встановлено, що за час відсутності злочини та протиправні дії відносно них не скоювались.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...