Прикордонникам Одеського прикордонного загону в черговий раз намагалися дати хабара

Учора, в міжнародному пункті пропуску «Іллічівський МТП» було зафіксовано та припинено чергову спробу дачі неправомірної вигоди інспектору прикордонної служби Одеського прикордонного загону.

Так, під час оформлення теплоходу «Каунас Сіавейс» громадянин Грузії, який прямував на в’їзд в Україну, для перевірки документів надав закордонний паспорт до якого поклав 50 доларів США. В такий спосіб, іноземець намагався вирішити питання щодо безперешкодного пропуску через державний кордон України, – на що отримав відмову від прикордонника.

хабар

За даним фактом проінформовано військову прокуратуру з метою прийняття правового рішення, передбаченого ч 1.статтею 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Керівництво Одеського прикордонного загону черговий раз звертається до усіх учасників руху не порушувати чинного законодавства України та не намагатися втягувати у протиправну діяльність співробітників Держприкордонслужби, пропонуючи хабарі за прийняття неправомірних рішень.

Прес- служба Одеського прикордонного загону

You may also like...