Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 02.02.17

До Київського відділу поліції надійшла заява від 38-річного одесита, про те, що невідома особа намагалася таємно викрасти його велосипед з підсобного приміщення. Вжитими заходами викрито 40-річного місцевого жителя. Проводиться досудове розслідування.

До Хмельницького відділення поліції надійшло повідомлення від 20-річного кур’єра, який повідомив, що перебуваючи на вул. 2-га Станційна невідомі особи шляхом застосування насилля, відкрито викрали замовлення: суші-роли, 5 бургерів та 2 л. соку «Сандора мультифрукт». Сума збитку становить 1047 гривень. Вжитими заходами у вчиненні правопорушення викрито 28-річного чоловіка, від якого надійшли правдиві свідчення.

До Тарутинського відділення поліції звернувся 19-річний місцевий житель, який повідомив про те, що невідомий шляхом вільного доступу відкрито з кишені його брюк заволодів грошима в сумі 200 гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів було викрито 19-річного хлопця, від якого отримано правдиві свідчення.

До Ренійського відділення поліції надійшла заява від 44-річного чоловіка, який повідомив, що в вечірній час невідомий злочинець таємно, шляхом вільного доступу, викрав телевізор та мобільний телефон. Сума збитку 4000 грн. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення було викрито 55-річну місцеву жительку, яка надала правдиві свідчення.

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції звернулась 52-річна мешканка міста, яка повідомила, що малознайомий чоловік на ім’я Олександр скоїв крадіжку її грошей в сумі 520 гривен. В ході проведених заходів було встановлено 26-річного чоловіка, який дав правдиві свідчення у скоєнні злочину. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Ізмаїльського відділу поліції звернувся 41-річний чоловік, який повідомив, що невідома особа, шляхом розбиття бокового скла, проникла до його автомобіля марки "ВАЗ-2108" з ГБО, який був припаркований на подвір’ї будинку, звідки скоїла крадіжку електроперфоратора та електропаяльника. Вжитими заходами був встановлений 38-річний мешканець міста. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Приморського відділу поліції надійшла заява від генерального директора одного з підприємств міста Одеси про те, що невстановлена особа таємно викрала майно, яке належить вказаному підприємству. Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівниками поліції встановлено особу злочинця. Ним виявився 38-річний місцевий мешканець, який раніше вже відбував покарання за скоєння аналогічного злочину. Від останнього було отримано правдиві свідчення, а також вилучено речові докази.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...