Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 07.02.17

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 187 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Ізмаїльського відділу поліції звернувся 38-річний чоловік, який повідомив, що коли він знаходився біля будинку, невідома особа скоїла крадіжку його сам – буфера та двох аудіоколонок. Вжитими заходами був встановлений 16-річний мешканець міста. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Малиновського відділу поліції надійшла заява 24-річного продавця продуктового кіоску про те, що невстановлена особа, шляхом пошкодження замків вхідних дверей, проникла до зазначеного кіоску та намагалася таємно викрасти продукти харчування на суму 800 грн. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення було викрито 33-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення. Вилучено викрадені речі.

 

До Березівського відділення поліції звернувся 40-річний місцевий житель, який повідомив, що на вулиці з його автомобіля марки "ВАЗ 2104" невідома особа таємно викрала валізу, в якій знаходилися документи (посвідчення адвоката, ордери про надання правової допомоги, техпаспорт на а/м, печатка адвоката) та грошові кошти в сумі 14000 грн. в ході проведення оперативно-розшукових заходів викрито 38-річного чоловіка, від якого надійшли правдиві свідчення. Викрадене вилучено та повернуто власникові.

До Приморського відділу поліції надійшла заява від 17-річної мешканки міста Одеси про те, що невстановлена особа таємно викрала її мобільний телефон. Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівниками поліції викрито та затримано 25-річну місцеву мешканку, яка раніше вже відбував покарання за скоєння аналогічного злочину. Від останньої було отримано правдиві свідчення, а також вилучено речовий доказ.

До Портофранківського відділення поліції надійшла заява від 33-річного місцевого мешканця про те, що невстановлена особа, шляхом демонтажу таємно викрала колеса з його автомобіля. В ході оперативно-розшукових заходів працівниками поліції у вчиненні вказаного злочину викрито та затримано раніше судимого 25-річного мешканця Одеської області, від якого отримано правдиві свідчення. Також встановлено причетність затриманого чоловіка до ще двох аналогічних злочинів, які він вчинив на території Приморського району міста.

До Білгород-Дністровського відділу поліції звернувся 17-річний житель міста із заявою про те, що невідома особа викрала його мобільний телефон. Проведеними заходами особу злодія встановлено, ним виявився 16-річний місцевий мешканець. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, триває слідство

До Білгород-Дністровського відділу поліції надійшла заява від пенсіонерки про те, що невідомий чоловік заволодів металевими конструкціями. Проведеними заходами встановлено, що до скоєння злочину причетний 23-річний місцевий мешканець. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України, триває слідство.

 

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...