Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 19.02.17

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 136 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Роздільнянського відділу поліції надійшло повідомлення 50-річного одесита про те, що пасажир, якого він підвозив, замість сплати за проїзд почав погрожувати йому пістолетом та заволодів двома його мобільними телефонами і втік з місця події на автомобілі заявника. На місце виклику одразу виїхала слідчо-оперативна група. В ході оперативно-розшукових заходів поліцейськими охорони на перехресті вулиць Катериненська та Новощепний ряд затримано розшукуваний автомобіль. За кермом автотранспорту знаходився 29-річний чоловік, який був раніше засуджений за ч.2 ст.186 (грабіж) та ч.1 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. У затриманого виявлено та вилучено пневматичний пістолет та вкрадені мобільні телефони, які належать заявнику. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.187 (розбій) та ч.3 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

До Хмельницького відділу поліції надійшла заява 62-річної жінки про те, що 18 лютого ввечері невідома особа проникла до її квартири та скоїла крадіжку гаманця з грошима, золотих виробів, годинника, банківських карток. Сума збитку встановлює 35000 грн. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. В ході проведення слідчих дій у скоєнні злочину викрито 32-річного та 29-річного громадян іноземної держави. Пізніше затримані зізналися у скоєнні злочину. У них вилучено викрадені речі. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Працівники Тарутинського відділу поліції в ході огляду домоволодіння 46-річної мешканки села Красне виявили та вилучили 100 грамів наркотичної речовини, частини двох полімерних пляшок та мундштук з нашаруванням коричневого кольору. Вилучені речі належать її 26-річному сину. Наркотичні речовини направлено на експертизу до НДЕКЦ. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

 

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...