Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 08.03.17

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 145 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До чергової частини Подільського відділу поліції надійшло звернення мешканки с.Гидерим про те, що в грудні минулого року з її домоволодіння невідомі особи викрали тюнер, DVD-програвач, фен та продукти харчування. Виїздом слідчо-оперативної групи на місце пригоди було встановлено, що крадіжку вчинили троє мешканців цього ж селища, 1988 та 2002 років народження, які добровільно видали співробітникам поліції викрадені речі. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Болградського відділення поліції надійшла заява від 41-річного місцевого мешканця, який повідомив, що малознайомий чоловік проник до його двору викрав мобільний телефон. Сума збитку становить 2 500 гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів у скоєні злочину викрито 34-річного місцевого жителя, від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речовий доказ.

До Приморського відділу поліції в м. Одесі надійшла заява від 32-річної місцевої мешканки про те, що невстановлена особа на одній з вулиць міста, шахрайським шляхом заволоділа мобільним телефоном її неповнолітнього сина. Проведеними невідкладними оперативно-розшуковими заходами працівники поліції затримали раніше судимого 27-річного чоловіка. Від останнього отримано правдиві свідчення, а також вилучено речовий доказ.

До Портофранківського відділення поліції Приморського відділу поліції в м. Одесі надійшла заява від 29-річного місцевого мешканця про те, що невстановлена особа, шляхом пошкодження скла, таємно викрала спортивні речі з його автомобіля. У скоєнні вказаного злочину працівниками поліції викрито та затримано 26-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...