Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 19.04.2017

Співробітниками карного розшуку Подільського відділу поліції викрито 25-річного раніше судимого громадянина, який викрав з автомобілю місцевої мешканки жіночу сумочку, де знаходились два мобільні телефони, кошти та паспорт заявниці. Сума збитку становить 2500 гривень. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Приморського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що під час санкціонованого обшуку помешкання 43-річної одеситки було виявлено та вилучено речовину рослинного походження темно-зеленого кольору, вагою близько 20 грамів. За її словами, речовину рослинного походження вона зберігала з метою вживання. Вилучене направлено до НДЕКЦ.
 
До Портофранківського відділення поліції Приморського відділу поліції надійшла заява 46-річної місцевої мешканки про те, що, перебуваючи в громадському транспорті, невстановлена особа таємно викрала з її сумки мобільний телефон. Сума збитку складає близько 20 тисяч гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками поліції викрито 35-річного одесита, який надав правдиві свідчення.
 
До Болградського відділення поліції Ізмаїльського відділу поліції надійшла заява місцевого жителя про те, що невстановлена особа викрала з його гаража чотири автомобільні шини. У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції викрили 24-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення.
 
 До Лиманського відділу поліції надійшла заява 39-річного місцевого жителя про те, що невідома особа таємно викрала з його дачного будинку  металопластикове вікно, флакон монтажної піни, монтажний пістолет та упаковку саморізів. Сума збитку становить 5477 гривень. У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками поліції викрито 32-річного місцевого жителя, який надав правдиві свідчення.
 
До Ізмаїльського відділу поліції під час місячника добровільної здачі зброї та боєприпасів звернувся 57-річний місцевий житель та добровільно здав газовий пістолет калібру 9 мм.
 
До Арцизького відділу поліції в ході місячника добровільної здачі зброї звернувся 50-річний місцевий житель та добровільно здав гладкоствольну мисливську рушницю калібру 16 мм, яка належала його батькові, для подальшого оформлення на себе.
 
До Ізмаїльського відділу поліції надійшла заява місцевої жительки про те, що на вулиці троє невідомих осіб, застосувавши фізичну силу, відкрито заволоділи її велосипедом, сумочкою, в якій знаходились грошові кошти в сумі 300 гривень та банківська картка. У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками поліції було викрито 15-річного місцевого жителя, який надав правдиві свідчення.

 

До Малиновського відділу поліції надійшла заява місцевої мешканки про те, що невідома особа відкрито заволоділа її сумкою, в якій знаходились грошові кошти у сумі 1 тисяча гривень, паспорт та банківські картки. Сума збитку становить 2500 гривень. У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції викрили 37-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...