Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 02.05.2017

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 182 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Ізмаїльського відділу поліції надійшла заява 23-річного місцевого жителя про те, що біля одного з барів невідома особа, застосувавши фізичну силу, відкрито заволоділа його мобільним телефоном. У ході оперативно-розшукових заходів працівниками поліції викрито 19-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення.

До Київського відділу поліції надійшла заява працівника одного з продуктових магазинів про те, що невідома особа викрала дитяче харчування. У ході оперативно-розшукових заходів викрито 31-річного місцевого жителя.

До Хаджибеївського відділення поліції Суворовського відділу поліції надійшла заява 60-річного місцевого жителя про те, що на одній з вулиць міста невідома особа з його автомобіля таємно викрала три мобільних телефони. У ході оперативно-розшукових заходів працівниками поліції викрито 25-річного місцевого жителя, який надав правдиві свідчення.

До Комінтернівського відділу поліції надійшла заява місцевої жительки про те, що в одному з магазинів невідома особа скоїла крадіжку її мобільного телефону. Сума збитку становить 5500 гривень. В ході оперативно-розшукових заходів працівниками поліції викрито 19-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення. 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...