Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 03.05.2017

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 204 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Южненського відділення поліції Комінтернівського відділу поліції надійшла заява охоронника морського торгівельного порту про те, що невідомі особи шляхом нанесення тілесних ушкоджень заволоділи його мобільним телефоном. Сума збитку становить 6 тисяч гривень. У ході проведення оперативно-розшукових заходів викрито 17-ти та 23-річного місцевих жителів. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України.

До Білгород-Дністровського відділу поліції надійшла заява місцевої жительки про те, що невідома особа таємно викрала з одного з магазинів флакон парфумів. Сума збитку становить 1439 гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками поліції викрито 50-річного місцевого жителя, який надав правдиві свідчення.

До Роздільнянського відділу поліції надійшла заява 78-річного місцевої жительки про те, що невідома особа з приміщення літньої кухні скоїла крадіжку її мобільного телефону. У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками поліції викрито 37-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення.

До Ізмаїльського відділу поліції надійшла заява 61-річного місцевого жителя про те, що малознайомий чоловік, знаходячись в гостях, викрав його мобільний телефон. Працівниками поліції викрито 31-річного чоловіка, який зізнався у вчиненому та повідомив, що викрадене він продав.

До Малиновського відділу поліції надійшла заява місцевого жителя про те, що невідома особа шляхом розбиття заднього скла викрала з його автомобіля садовий бензиновий оприскувач. Сума збитку становить 23 тисячі гривень. Співробітниками поліції у вчиненні даного злочину викрито 41-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення.

До Малиновського відділу поліції надійшла заява місцевого жителя про те, що невідома особа шляхом розбиття заднього лівого скла проникла до її автомобіля та викрала лазерний кольоровий принтер, три системні блоки, ноутбук, колонки, клавіатуру та три електрочайники. У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками поліції викрито 41-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...