На Луганщині ревізора-інспектора ДФС притягнуто до відповідальності за корупційне правопорушення

Ревізора-інспектора Рубіжанської ОДПІ ГУ ДФС притягнуто до адміністративної відповідальності за пов’язане з корупцією правопорушення

За участі прокурора Кремінським районним судом Луганської області розглянуто протокол про адміністративне правопорушення стосовно головного державного ревізора-інспектора відділу адміністрування податку на прибуток управління податків і зборів з юридичних осіб Рубіжанської ОДПІ ГУ ДФС у Луганській області, яка в порушення вимог Закону України «Про запобігання корупції» не вжила заходів щодо недопущення виникнення конфлікту інтересів при виконанні службових повноважень та вчинила дії в умовах реального конфлікту інтересів.

Встановлено, що у березні 2016 року головний державний ревізор-інспектор здійснила камеральну перевірку звітності з податку на прибуток одного з суб’єктів господарювання регіону, в якому посаду головного бухгалтера обіймає її донька.

Кремінським районним судом Луганської області її визнано винною у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 172-7 КУпАП, та притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу в розмірі 3400 гривень.

Прес-служба прокуратури Луганської області

You may also like...