Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 23.05.2017

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 224 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Малиновського відділу поліції звернувся 50-річний одесит та повідомив, що на вулиці дві невстановлені особи, застосувавши насильство безпечне для життя та здоров’я, відкрито викрали його мобільний телефон та гроші в сумі 1 тисячі грн. Сума збитку- 1450 грн. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення було викрито двох 31-річних чоловіків, від яких отримано свідчення. Речовий доказ вилучено.

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції звернувся 62-річний мешканець с.Броска, який повідомив, що невідома особа проникла на подвір’я будинку, звідки скоїла крадіжку його велосипеда. Вжитими заходами був встановлений 16-річний односелець потерпілого. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Ізмаїльського відділу поліції звернувся мешканець с.Саф’яни, 1952 р.н., який повідомив, що невідома особа проникла до його житлового будинку звідки скоїла крадіжку банківської картки, з якої було знято гроші в сумі 1400 гривень. Проведеними заходами була встановлена односельчанка потерпілого, 1977 р.н. Розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Ізмаїльського відділу поліції звернулась 35-річная жінка, яка повідомила, що знаходячись біля магазину в місті виявила відсутність свого мобільного телефону. В ході проведених заходів працівниками поліції було встановлено 53-річного мешканця с.Озерне, у якого був вилучений викрадений телефон. Наразі розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...