Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 30.05.2017

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 179 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Портофранківського відділення поліції надійшла заява від 28-річної одеситки про те, що двоє невідомих осіб шляхом ривка з її незачиненого авто марки "Хюндай" відкрито заволоділи сумкою, в якій знаходились гроші в сумі 340 доларів США, 5 тисяч гривень та парфуми. Сума збитку 13 тисяч грн. Вжитими заходами викрито двої іноземців, у яких вилучено викрадену сумку з грошима та документами потерпілої. Відкрито кримінальне провадження за ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

До Авангардівського відділення поліції надійшла заява від 47-річної жінки про те, що на ринку «7 км» невідома особа шляхом ривка з її сумки відкрито викрала гроші в сумі 3119 грн. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 33-річного одесита, у якого вилучено викрадені гроші.

До Малиновського відділу поліції звернувся 28-річний одесит, який повідомив, що малознайома, знаходячись в гостях, таємно викрала мобільний телефон чорного кольору. Сума збитку- 1000 грн. Вжитими заходами була встановлена 30-річна жінка. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Приморського відділу поліції звернулася 55-річна жінка, яка повідомила, що невідома особа, шляхом розбиття скла її автомобіля марки «Тойота Хайс», з салону таємно викрала відеореєстратор. Сума збитку- 4000 грн. В ході проведення оперативно-розшукових заходів у вчиненні крадіжки викрито 41-річного раніше судимого чоловіка, від якого отримано свідчення. Вилучено речові докази.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...