Столичні рятувальники ліквідували пожежу на СТО в Печерському районі столиці (фото, відео)

29 липня о 08:12 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про загорання в будівлі по вул. Михайла Бойчука (Кіквідзе), 44, що у Печерському районі столиці.

До місця виклику негайно було направлено рятувальників із найближчих пожежно-рятувальних підрозділів. Про це йдеться в повідомленні  ГУ ДСНС України у м. Києві. По прибуттю до місця виклику було встановлено, що загорання сталося в окремо розташованій одноповерховій металевій будівлі станції технічного обслуговування 20х30 м.

Пожежу вогнеборцям вдалося локалізувати о 09:35 на площі 300 кв. м, та о 10:07 ліквідувати. Завдяки злагодженим діям столичних рятувальників вдалося запобігти розповсюдження полум’я на поруч розташовану будівлю.

Складність гасіння пожежі полягала в тому, що відбувалися вибухи малої потужності, у зв’язку із знаходженням в будівлі балонів під тиском та ємкостей з легкозаймистими та горючими речовини.

На місці події працювало 17 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 67 чоловік особового складу підрозділів ГУ ДСНС України у м. Києві.

Причина пожежі наразі встановлюється. Потерпілих та травмованих немає.

Координацію гасіння пожежі здійснювала оперативна група реагування на надзвичайні ситуації ГУ ДСНС України у м. Києві.

You may also like...