У Запоріжжі поліцейські викрили інтернет-шахрая, який ошукав 35 людей (фото)

Під час операції «Трикстер» працівники поліції провели санкціонований обшук за місцем мешкання підозрюваного у шахрайствах. 26-річний чоловік у мережі інтернет розміщував оголошення про продаж товару, отримував за нього гроші та зникав. Триває перевірка на його причетність до скоєння інших аналогічних злочинів.

23 листопада під час розслідування кримінального провадження, відкритого за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України (Шахрайство), працівники відділу протидії кіберзлочинам в Запорізькій області та слідчі Заводського відділення поліції провели санкціонований обшук.

шахрай

У результаті обшуку поліцейські вилучили системний блок, сім-картки операторів мобільного зв’язку та 19 банківських карток. Розслідування триває. Встановлюється точна кількість потерпілих від дій зловмисника.

Всього з початку року працівники поліції в Запорізькій області розкрили 605 шахрайств.

Нагадаємо, працівники відділу протидії кіберзлочинам в Запорізькій області та Мелітопольського відділу поліції припинили незаконну діяльність мешканки м. Мелітополь, яка ошукала 25 громадян.

Відділ комунікації поліції Запорізької області

You may also like...