Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 10-11.02.2018

До Малиновського відділу поліції надійшла заява 24-річного охоронця супермаркету про те, що з приміщення магазину невідома особа скоїла крадіжку чотирьох банок ікри. Сума збитку – 573 гривні. Вжитими заходами поліцейськими було викрито 47-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення. Речові докази вилучені.

До Київського відділу поліції надійшла заява 24-річної жінки–адміністратора магазину про те, що невстановлена особа з приміщення магазину викрала жіночій парфум. Сума збитку – 349 гривень. Правоохоронці під час проведення оперативно-розшукових заходів по гарячих слідах у скоєні даного злочину викрили 54-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення.

Картинки по запросу ГУНП в Одеській області

До Портофранківського відділення поліції Приморського відділу поліції надійшла заява 60-річного чоловіка про те, що невідома особа, шляхом демонтажу, таємно викрала камеру відеоспостереження. Сума збитку – 5 тисяч гривень. Вжитими заходами поліцейські у скоєні даного злочину викрили по гарячих слідах 29-річного чоловіка, від якого отримали правдиві свідчення. Речовий доказ вилучено.

До Портофранківського відділення поліції Приморського відділу поліції надійшла заява 24-річної жінки–адміністратора про те, що вночі невідомий зловмисник зі сходинок вказаного магазину таємно викрав 14 алюмінієвих накладок. Сума збитку – 1260 гривень. У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські у скоєнні даного злочину викрили 31-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення.

До Суворовського відділу поліції надійшла заява 47-річного чоловіка про те, що невідома особа, через відчинені двері його автомобіля таємно викрала сумку, в якій знаходились інструменти. Сума збитку – 1500 гривень. Поліцейські під час проведення оперативно-розшукових заходів у скоєнні злочину по гарячих слідах викрили 39-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення. Речові докази вилучено.

До Чорноморського відділення поліції Овідіопольського відділу поліції надійшла заява 74-річної жінки про те, що невідома особа таємно викрала її мобільний телефон. Сума збитку – 699 гривень. У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейськими у скоєнні даного злочину викрито 35-річного раніше засудженого чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення.

До Портофранківського відділення поліції Приморського відділу поліції надійшла заява 24-річного чоловіка про те, що невідома особа шляхом вільного доступу таємно викрала з карману куртки мобільний телефон. Сума збитку – 4 тисячі гривень. У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські викрили 34-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення.

До Овідіопольського відділу поліції надійшла заява 47-річної жінки про те, що вночі невідома особа шляхом розбиття віконного скла таємно проникла до її будинку за місцем мешкання та викрала особисті речі. Правоохоронці під час проведення оперативно-розшукових заходів викрили 57-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...