Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 28.02.2018

 Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 28.02.2018

До Хмельницького відділення поліції Малиновського відділу поліції надійшла заява місцевої мешканки про те, що в одному з маршрутних таксі невідома особа викрала її мобільний телефон. Сума збитку становить 2 500 гривень. У ході оперативно-розшукових заходів у скоєнні даного правопорушення працівниками поліції викрито 33-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення. Речові докази вилучено.

Картинки по запросу ГУНП в Одеській області

До Суворовського відділу поліції звернувся місцевий мешканець, який повідомив, що біля одного з торгівельних центрів невідомий викрав з його автомобіля 20 літрів бензину. Сума збитку – 560 гривень. Вжитими заходами у скоєнні вказаного правопорушення правоохоронці викрили 34-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення.

До Ізмаїльського відділу поліції надійшла заява начальника служби охорони одного з супермаркетів про те, що невідома особа скоїла крадіжку банки ікри. Сума збитку становить 205 гривень. У ході проведення оперативно-розшукових заходів у скоєнні вказаного правопорушення викрито 24-річного місцевого жителя, який надав правдиві свідчення.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...