Житель Хмельницкого привел девушку на свидание в квартиру, где лежал труп убитого им хозяина

Двоє чоловіків, випадково познайомившись на залізничному вокзалі, вирішили продовжити знайомство та спілкування за чаркою оковитої. Не довго думавши, один з них запропонував своєму новоспеченому знайомому завітати до його оселі, мовляв так буде і дешевше, і зручніше. Придбавши все необхідне, чоловіки поїхали на квартиру. Свято почалось весело, але чим більше чарок перехиляв гість, тим більше йому не подобалось, як його приймав господар. Добряче сп’янівши, він, врешті-решт, так розлютився, що схопив спустілу пляшку та вдарив нею по голові свого нового товариша. Але, злякавшись, що той прийде до тями і здасть його працівникам міліції, вирішив довести свої чорні наміри до кінця. Під руки зловмисникові потрапила праска, електричним шнуром якої він і задушив господаря. Потім, зв’язавши цим самим шнуром руки своєї жертви, виніс тіло на балкон та прикрив його старим ганчір’ям.

Слід зазначити, що вчинений злочин зовсім не зіпсував чоловікові настрою, і він, пригадавши, що у місті у нього є знайома дівчина, решту вечора вирішив провести з нею. Причому привів він подругу в ту саму квартиру, на балконі якої лежав труп убитого власника помешкання.

Коли ж розпочався наступний робочий день, колеги покійного, не розуміючи чого це він не з’явився на роботу без попередження, підняли тривогу. Товариші вирішили відвідати свого співробітника, аж раптом він захворів? Звісно ж двері у квартиру їм ніхто не відчинив. Але коли чоловіки уже збиралися піти ні з чим, помітили, як до знайомих дверей підійшов якийсь молодик і почав їх відмикати. Колеги з подивом запитали хто він і звідки має ключі від цієї квартири. На що останній не розгубився і відповів, що уже кілька днів винаймає це житло, а де його власник оселився на цей період – і гадки не має. Така відповідь чоловіків не задовольнила і вони, запідозривши, що щось тут негаразд, викликали міліцію.

Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, оглянувши квартиру, виявила труп господаря. Підозрюваного одразу ж затримали. Ним виявився молодий чоловік родом з сусідньої області, якого тепер звинувачують у навмисному убивстві. Згідно чинного законодавства за такого роду злочин хлопцеві загрожує ув’язнення на строк до 15-ти років.

Аліна Арнаут, ВЗГ УМВС України в Хмельницькій області

You may also like...