Мошенница представлялась «припрезидентской защитницей силовиков» (фото)

Прокуратурою Дніпровського району м. Києва розслідуються кримінальні справи, порушені за ст. 190 (шахрайство) та ст. 364 (зловживання службовим становищем) КК України стосовно Голуб Світлани Анатоліївни.Як встановлено, Голуб С. А., представляючись керівником експертної групи, членом Координаційної ради при Президенті України з питань соціально-правового захисту військовослужбовців, працівників міліції та митної служби (яка фактично ліквідована Указом Президента України від 03.04.2005 № 598/2005), консультантом з питань юриспруденції, вводячи в оману щодо свого дійсного статусу, шляхом обману та зловживання довірою, використовуючи службове становище, з метою незаконного збагачення, вдавалась до обману громадян, а саме – отримувала від них грошову винагороду начебто за позитивне вирішення питань у правоохоронних органах, але ніяких дій з даного приводу не вживала, грошові кошти привласнювала.

У ході документування злочинної діяльності Голуб С.А. установлено, що остання діяла під виглядом надання безкоштовної юридичної консультації у власній юридичній конторі «Голуб миру», яка без відповідного оформлення розміщувалася в приміщенні одного зі столичних ЖЕКів.

З осіб, які звертались до юридичної контори «Голуб миру» за безкоштовною юридичною консультацією, Голуб С.А. вимагала грошову винагороду від 20 гривен до десятків тисяч доларів за вирішення нею різних питань у правоохоронних органах. Крім цього, вимагала відвідувачів здійснювати благодійні внески начебто для допомоги дітям, які залишились без піклування батьків, а отримані кошти використовувала на власні потреби.

Просимо осіб, які потерпіли від протиправних дій Голуб Світлани Анатоліївни, звертатись за телефоном довіри Служби внутрішньої безпеки ГУБОЗ МВС України – 254-74-75.

ДЗГ та МД МВС України

You may also like...