На Харьковщине контрабандистов удалось задержать только со стрельбой

В результаті спецоперації по затриманню контрабанди, працівники міліції змушені були застосувати вогнепальну зброю

В результаті спецоперації працівників Антикорупційного бюро Головного Управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України та спецпідрозділу «Сокіл» на трасі, біля села Одноробівки  (Харківська область) затримано дві вантажівки – «КАМАЗ» та «ДАФ» з контрабандою на суму близько 2 мільйонів гривень. Автомобілі завантажені китайським одягом (шкарпетки, шапки, колготки, перчатки, куртки тощо), рухалися до кордону з Російською Федерацією без відповідних супровідних документів.

Під час операції із затримання контрабандистів, у 300 метрах від держкордону, один з водіїв проігнорував вимогу правоохоронців зупинитися і намагався незаконно перетнути українсько-російський кордон поза пунктом пропуску.

Від так, працівники міліції були змушені застосувати табельну зброю, щоб зупинити контрабандиста. Наразі обидва водія вантажівок затримані в порядку ст. 115 КПК України. Затримані – громадяни України, раніше засуджені за контрабанду.

За матеріалами працівників Антикорупційного бюро ГУБОЗ МВС України прокуратура Харківської області порушила кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.201(контрабанда) Кримінального кодексу України.

Прес-служба ГУБОЗ МВС України
 

You may also like...