Задержан еще один участник печально известной бандитской группировки «Башмаки»

Міліцією затримано учасника злочинної організації «Башмаки», який перебував у міждержавному розшуку

У результаті проведення комплексу оперативно-розшукових заходів працівники УБОЗ ГУМВС України в місті Києві спільно з працівниками УБОЗ ГУМВС України в АР Крим затримали у Києві за місцем тимчасового проживання учасника злочинної організації «Башмаки», який перебував у міждержавному розшуку за скоєння численних особливо тяжких злочинів.

Затриманий є одним з обвинувачених по кримінальній справі? порушеній за фактом скоєння вбивств, створення злочинної організації та бандитизму. Зокрема, у складі злочинної організації «Башмаки» упродовж 1991-2007 років на території  регіонів України він вчинив ряд вбивств та інших тяжких злочинів.
Так, 26.12.1996  він з корисливих спонукань, спільно з іншими учасниками ОЗГ, вчинив у  Сімферополі замах на вбивство громадянина Є. та завдав йому  численних колото-різаних поранень, внаслідок чого потерпілий став інвалідом. Крім цього, 29.12.2006 в приміщенні кінотеатру міста Сімферополь він з корисливих мотивів вчинив вбивство громадянина М.

За місцем тимчасового проживання зловмисника проведено обшук та вилучено документи, які мають доказове значення причетності останнього до вчинення злочинів.

Його затримано у порядку ст. 115 КПК України та доставлено до Подільського РУ ГУМВС України в місті Києві. Наразі вирішується питання щодо обрання стосовно зловмисника міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

ДЗГ та МД МВС Укрнаїни

You may also like...