Горілка + ніж = смерть, або за що сестра брата покарала

В Сумах 38-річна жінка вбила свого  брата. Трагедія сталася внаслідок сварки,  яка виникла між ними під час розпиття спиртних напоїв.  Остання взяла ножа і декілька разів вдарила ним чоловіка. Після чого виштовхнула його за двері, а сама разом із співмешканцем продовжила пиячити.  В результаті гострої крововтрати брат помер просто неба.

До чергової частини міліції звернувся місцевий житель і повідомив, що біля  власного будинку він знайшов труп свого 43-річного знайомого Олександра. На місце пригоди одразу виїхала слідчооперативна група. Були встановлені свідки, які бачили померлого в компанії сестри та її співмешканця. Правоохоронці вирішили поспілкуватися із сестрою. Проте, зробити це виявилося не дуже легко. Оскільки господарка явно не бажала відчиняти двері будинку перед непроханими гостями. Розуміючи, що розмови не уникнути, її співмешканець таки вийшов поспілкуватися . В цей час сестра загиблого переховувалась в шафі. Це викликало  підозри.  Ускладнювало роботу правоохоронців те, що жінка була на підпитку. Вона категорично заперечувала свою причетність до загибелі брата.  Але через деякий час,  усвідомивши що відбулося, вона  зізналася. Того дня вона разом із своїм співмешканцем із самого ранку почали пиячити. В гості зайшов брат. Одна пляшка, потім ще одна. Через деякий час  у веселій компанії виник конфлікт. „ А  з чого все почалось? Да з того, що ми вже обидва п’яні були. Олександр почав настоювати, щоб ми в село на могилку до батька поїхали. Я йому кажу: „ Лягай і спи. Вранці поговоримо. Куди їхати, як на ногах не стоїмо Проте Сашко продовжував настоювати на  своєму.”, – розповідала вона під час допиту, – тут і мій терпець, як кажуть, увірвався”  
Жінка разом із співмешканцем вирішили позбутися непроханого гостя. Проте брат уходити не бажав. Виштовхували за двері силою, чоловік не втримався і впав на підлогу. Сестра схопила зі стола ніж і декілька разів вдарила ним брата в руку та голову. Потім виштовхнула його за двері. А сама продовжила пиячити далі.

Від отриманих поранень Олександр помер прямо на вулиці. Втратив забагато крові. Його сестра розкаялась і тепер активно допомагає слідству. За фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть проти неї порушена кримінальна справа . Згідно з чинним законодавством жінці загрожує до 10 років позбавлення волі.

Ельвіра Біганова, СЗГ УМВС в Сумській області

You may also like...