Фотороботы вероятных убийц харьковских инкассаторов

Харківська міліція оприлюднила фотороботи ймовірних нападників на інкасаторський автомобіль

02 квітня 2009 року близько 18.50 у місті Харкові на вулиці Клапцова, 3 було скоєно озброєний напад на автомобіль інкасації. В результаті нападу загинули троє працівників служби інкасації Ощадбанку.

Зі слів свідків події складено фотороботи небезпечних злочинців, які оголошені в розшук.

 

ГУМВС України в Харківській області просить громадян, які володіють інформацією щодо підозрюваних у скоєнні цього злочину чи можуть пізнати їх за наданими фотороботами або помітили щось підозріле напередодні скоєння нападу в районі вул. Клапцова, Комсомольське шосе, вул. Рубанівська, вул. Лисая, пров. Титаренківський, вул. Володарського, пров. Володарського, зателефонувати до міліції за номерами 7059-300 або 102 чи повідомити про це іншим зручним для вас способом до найближчого відділення міліції.

Шановні водії! Якщо 02 квітня з 18.00 до 19.00 Ви перебували у районі вулиці Клапцова, 3, де було скоєно озброєний напад на автомобіль інкасації, та бачили рух інкасаторської машину у супроводі інших транспортних засобів просимо повідомити до правоохоронних органів за зазначеними телефонами або іншим зручним для Вас способом.

ВЗГ ГУМВС України в Харківській області

You may also like...