Внимание розыск! Убийство в Чернигове

В ніч з 25 на 26 травня 2009 року близько 01-ї години біля магазину «Союз-Експрес» по вулиці 50 років СРСР, 2 м.Чернігова невстановлена особа нанесла удар ножем в груди в область серця мешканцю Чернігова. Від отриманих поранень останній помер в приміщенні реанімаційного відділеня ЧМЛ №2 не приходячи до свідомості.

 За даним фактом СУ УМВС в Чернігівській області порушено кримінальну справу за ч.1 ст115 КК України. Вжитими заходами розшуку, за уточненими даними, було вставлено, що до скоєння даного злочину причетний один молодий чоловік. Зі слів свідків складено фотороботи двох інших молодих людей, які були очевидцями скоєння злочину.

Прикмети: на вигляд 18-22 роки, зріст 170-175 см, середньої статури. Шкіра дуже темна, волосся коротке довжиною близько 6 мм, темне. Очі темно карі. Був одягнений у чорний реглан на «блискавці» з капюшоном поверх білого реглану, чорні джинси та чорні кросівки з написами зовні «DG» або «DP». Особлива прикмета: в лівому вусі має темну сережку у вигляді гвіздка, має тілесні ушкодження на обличчі, поранення нижньої губи та садина лівої щоки. Має дефекти вимови, його дикція нагадує розмову людини в стані наркотичного сп’яніння.

Прикмети: на вигляд 20 років, зріст 175 см, середньої тіло будови. Волосся довге. Був одягнений: світла болоньєва куртка, темно-сірі просторі джинси молодіжного фасону.

Також просимо всіх, хто впізнав когось з цих молодих людей особисто звертатися до міліції, або телефонувати за номером «102», 619-646, 619-624.

Прикмети особи , що підозрюється в скоєнні тяжкого злочину.

Прикмети: на вигляд 20 -22 роки, зріст 180-190см, худорлявої тілобудови. Волосся коротке, темне. Велика нижня щелепа. Був одягнений: темні брюки, балахон темносинього кольору з капюшоном, на груді з лівого боку емблема у вигляді літери «G», білого кольору.

Чернігівський міський відділ міліції просить вищевказаних осіб самостійно звернутися до міліції за адресою м.Чернігів, вул. Шевченка, 13, та дати свідчення по вищевказаній справі. Нагадуємо, що відповідно до статті 396 КК України «заздалегідь не обіцяне приховування тяжкого чи особливо тяжкого злочину», тягне за собою покарання у вигляді арешту на строк до трьох місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

BЗГ УМВС Чернигов

You may also like...