Затримати злодія у Конотопі допомагали усім базаром

Ця історія трапилась 15 вересня. Двоє дільничних інспекторів міліції Конотопського МВ ГУМВС Олександр Кондратенко та Олександр Рассказов займались своїми повсякденними справами, коли на телефон одного з правоохоронців  зателефонувала 32-річна місцева жителька. Жінка благала терміново під’їхати  до центрального ринку та допомогти затримати злодія, який викрав у неї сумку.

Дільничні під’їхали до місця події та побачили картину: декілька жінок і чоловіків держали крадія. Як стало відомо, затриманий зайшов до промислового магазинчику, розташованому неподалік ринку, та побачив, що у приміщенні нікого немає – обидві продавчині  зайшли до складського приміщення. Тоді відвідувач, не придумавши нічого кращого, схопив жіночу сумку залишену без нагляду, і вибіг з магазину. Коли одна з продавчинь вийшла у хол, зрозуміла, що «незваний гість» прихопив із собою її сумку, в якій знаходились гроші в сумі понад 3 тисяч гривень та мобільний телефон. Потерпіла  побігла за зловмисником і вже за допомогою ще декількох продавців базару затримали крадія.

Як з’ясувалось пізніше, чолов’яга вже відбував покарання у місцях позбавлення волі. Та, судячи з усього, правопорушник не зробив правильних висновків з свого минулого і зважився на черговий злочин.                          

Тетяна Кушнєрова, помічник начальника Конотопського міського відділу міліції

You may also like...