Намагаючись захистити чоловіка-садиста від міліції, жінка померла від його побоїв

Нещодавно в лікарні Білоцерківського району померла 37-річна Ніна. Лише перед смертю жінка зізналася, що численні травми тіла та голови їй наніс 50-річний співмешканець Віктор. 

Віктор та Ніна жили разом близько двох років. Втім, назвати пару щасливою мало хто зважувався. Адже сім’я жила за рахунок стареньких батьків, а чоловік полюбляв перекинути чарочку. Та й місця позбавлення волі за крадіжки він відвідував уже п’ять разів. Не дивлячись на все, Ніна щиро любила Віктора і готова була пробачити коханому навіть рукоприкладство.

Одного вечора чоловік повернувся додому надто пізно і, традиційно, під градусом. На дорікання благовірної Віктор відреагував просто – схопив лопату й почав бити нещасну жінку держаком. Коли ж до них завітала міліція, яку викликали сусіди, ледь жива Ніна сказала що впала з драбини. Вона навіть не звернулася за медичною допомогою, адже боялася, що правда випливе і коханий знову потрапить за грати.

Втім, за кілька днів стан жінки настільки погіршився, що її забрала швидка. Навіть лежачи у лікарні, Ніна віддано захищала садиста. І лише після операції нещасна зізналася, звідки насправді отримала такі «подарунки». А за три години по тому жінка померла.

Наразі проти Віктора порушено кримінальну справу за статтею 121-2 (Умисне тяжке тілесне ушкодження), триває слідство.

Можливо, якби Ніна вчасно визнала факт насильства в сім’ї і звернулася за допомогою до правоохоронців та медиків, вона лишилася би живою, а постійні побої з боку чоловіка були б припинені…

Любов Задорожна
, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 

You may also like...