В Киеве выявили 11 водителей общественного транспорта, которые в пьяном виде возили людей

За два тижня операції «автоперевізник» співробітники ДАІ виявили 11 (!) водіїв, які працювали на маршруті у нетверезому стані 

Як повідомили УК в Відділі зв`язків з громадськістю УДАІ Києва, з 26 березня по 14 квітня столична ДАІ проводить операцію «Автоперевізник», мета якої виявлення та притягнення до адміністративної відповідальності перевізників, що працюють без ліцензії, а також попередження порушень Правил дорожнього руху водіями громадського транспорту.

Як повідомив начальник управління ДАІ Києва Анатолій Курінний посилений контроль на лінії приніс свій результат. За час операції вже виявлені 96 перевізників, які працюють без ліцензій. Крім цього, заборонено експлуатацію майже 900 одиницям різного роду автобусів, маршруток, таксі з несправностями, що загрожують безпеці руху. Також зафіксовані понад 1000 фактів перевищення швидкісного режиму, проїзду на заборонний сигнал світлофора та інших грубих порушень.

Начальник ДАІ привів ще одну шокуючу цифру: за два тижні операції затримано 11 водіїв, які працювали на маршруті в стані алкогольного сп’яніння. Так, 27 березня на Броварському проспекті інспектор ДАІ зупинив автобус «МЕРСЕДЕС», який здійснював начебто звичайний рейс за маршрутом «Київ – Чернігів».

Ось тільки поведінка водія виявилася незвичною, що одразу ж викликало підозру у працівників ДАІ. Незабаром експертиза підтвердила побоювання інспекторів – водій був нетверезий. А вже 2 квітня співробітники ДПС затримали водія автобуса, що працює на міському маршруті № 381. Він також перевозив пасажирів у стані сп’яніння. І цьому є офіційне підтвердження нарколога.

УК

You may also like...