Чоловік затуманений горілкою вбив свого давнього товариша й чмихнув до лісу

Днями на Київщині 28-річний Іван, хильнувши зайвого, зарізав свого сусіда, після чого втік до лісу. Аби знайти підозрюваного, довелося задіяти спецпідрозділ «Беркут».

Іван з дитинства товаришував з Олегом, котрий був молодшим за нього на рік. Разом вони гралися в садку, разом обговорювали дівчат, а згодом разом почали зловживати алкогольними напоями…

Нещодавно Олег запросив сусіда у гості, аби випити чергову пляшку. Втім, після кількох келихів мирна розмова перетворилася на сварку. Причину зловмисник згадати не може, адже на той момент його мозок вже був добряче затуманений горілкою. Пам’ятає лишень, як він схопив ножа і щосили вдарив ним у груди друга.

Коли ж на тілі хлопця з’явилися криваві плями і він упав на підлогу, Іван зрозумів, що треба тікати. Втім, спочатку молодик, сам не усвідомлюючи своїх дій, забіг додому. Прямо на очах у матері чоловік почав бити вікна, а коли перелякана жінка викликала міліцію, зловмисник побіг у бік лісу.

В цей час додому повернулася тітка Олега. З котрою постраждалий ділив будинок. Почавши мертвого племінника, родичка звернулася до міліціонерів. Ті, у свою чергу, вже прийняли заяву матері Івана про його поведінку. Тож, об’єднавши факти, швидко зрозуміли, хто став винуватцем трагедії.

Втім, знайти хлопця було нелегко. Задля допомоги у пошуках і затриманні працівникам райвідділу навіть довелося звернутися по допомогу до спецпідрозділу «Беркут». Відтак спільними зусиллями їм вдалося одягти кайданки на руки підозрюваного.

Наразі Іван в міліцейському відділі, проти нього порушено кримінальну справу за ч.1 статті 115 (умисне вбивство) КК України. Тепер щире розкаяння не врятує чоловіка від ймовірних 15-ти років позбавлення волі.

 

Любов Задорожна, ВЗГ ГУМВС України в Київській області

You may also like...