Терміни відновлення роботи незрозумілі – гендиректор «Київстар»

Гендиректор мобільного оператора “Київстар” Олександр Комаров заявив, що терміни відновлення роботи сервісів оператора незрозумілі.

Про це він сказав у своєму відеозверненні.

 

“Війна з Росією має багато вимірів і один з них – у кіберпросторі. На жаль, сьогодні вранці Київстар став ціллю надвотужної хакерської атаки в результаті якої тимчасово недоступні послуги зв’язку та доступ до інтернету.Поки що терміни відновлення сервісів остаточно незрозумілі”, – зазначив бізнесмен.

Він додав, що компанія працює над усуненням наслідків атаки для якнайшвидшого відновлення зв’язку.

Нагадуємо:

Зранку 12 грудня у мережі “Київстар” стався технічний збій. Через це недоступні послуги зв’язку та доступу в інтернет у частини абонентів.

Користувачі “Київстар” зранку 12 грудня також не можуть перейти на інших операторів, оскільки збій у мережі оператора вплинув на національний роумінг.

У мобільному операторі “Київстар” підтвердили, що причиною масштабного збою в роботі зранку 12 грудня стала потужна хакерська атака, але запевнили, що персональні дані клієнтів у безпеці.

Раніше віцепрем’єр з відновлення Олександр Кубраков повідомив, що у мережі “Київстар” тривають ремонтні роботи, які сподіваються завершити протягом чотирьох-п’яти годин.

Через збій у “Київстар” та наплив користувачів у додатку мобільного оператора Vodafone спостерігаються технічні проблеми. // Економічна правда

You may also like...