У Мелітополі «кадирівці» зґвалтували російську пропагандистку з НТВ (документ)

Постраждав також оператор, який перебував поруч.

В тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області “кадирівці” зґвалтували російську пропагандистку з НТВ та побили оператора.

"Кадирівці" зґвалтували пропагандистку з бази "Миротворця" / REUTERS

REUTERS

Як повідомляє Телеграм-канал “Ищи своих”, цю тему в РФ заборонили висвітлювати в новинах, але канал вже звернувся до слідчого комітету Росії.

Як зазначається у заяві НТВ до слідкому РФ, пропагандистка Ольга Зєнкова та оператор Артем Епіфанов перебували у місті за редакційним завданням. 17 січня вони вечеряли в ресторані “Воронцовський”, коли на них напали окупанти, які представилися “бійцями батальйону Ахмат”.

Внаслідок інциденту оператор Епіфанов отримав травми середньої тяжкості, а пропагандистку зґвалтували. Як зазначають у каналі, “органи правопорядку”, підконтрольні окупантам, відмовилися розслідувати цю справу, а гауляйтер Балицький проігнорував звернення.

Заява каналу / "Ищи своих"

Заява каналу / “Ищи своих”

На сайті НТВ зазначається, що Ольга Зєнкова дійсно у них працює. Вона народилася в Єкатеринбурзі 21 липня 1983 року. Зєнкова отримала професію “телеведуча”. На сайті НТВ її помістили у розділ “кореспонденти в регіонах”.

Ба більше, Зєнкова перебуває під санкціями РНБО за антиукраїнську пропаганду. Її внесено у базу сайту “Миротворець”.

Епіфанов теж працює на НТВ, причому вже багато років. Він знімав пропагандистські ролики на окупованій частині Луганської та Донецької областей, за що загримів до бази “Миротворця”. // УНІАН

You may also like...