В Деснянському районі Києва водій «Ауді» збив на смерть електросамокатника

За попередньою інформацією, водій «Ауді» скоїв наїзд на електросамокат під керуванням 55-річного чоловіка, який рухався у зустрічному напрямку та перетинав проїжджу частину у невстановленому місці. Внаслідок події керманич електросамокату загинув.

Дорожньо-транспортна пригода сталась сьогодні близько 07.00 години на вулиці Крайній у Деснянському районі Києва. На місце події виїжджали слідчі з розслідування ДТП столичного главку поліції.

смертельна дтп в деснянському районі: поліцейські києва розпочали кримінальне провадження

Оглянувши місце події та опитавши водія легковика, поліцейські попередньо встановили, що 43-річний керманич «Ауді» наїхав на електросамокат під керуванням 55-річного чоловіка, який рухався в зустрічному напрямку та перетинав проїжджу частину відносно руху автомобіля у невстановленому місці. Від отриманих травм 55-річний водій електросамокату загинув.

Слідчі поліції Києва внесли даний факт до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...