23-річна жителька Тернопільщини стала жертвою шахрайства

Факт шахрайства задокументували працівники відділення поліції № 1 м. Борщів. Жертвою аферистів стала уродженка Харківської області, яка тимчасового проживає на території нашого краю.

На лінію «102» надійшло звернення від мешканки району. Вона попросила розшукати невідомих осіб, які незаконно привласнили її грошові кошти, знявши 4500 гривень з її банківського рахунку. Працівники територіального підрозділу поліції проводять оперативно-розшукові дані, аби встановили осіб причетних до протиправного. За попередньою інформацією, пройдисвіти здійснили транзакцію, зайшовши в особистий кабінет користувача банку, ввівши всі необхідні дані.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство).

Правоохоронці звертаються до громадян, контролювати розміщену інформацію в мережі Інтернет, яка стосується особистих даних власників карткових рахунків. Ви можете не зауважити той факт, як самі своїми діями допомагаєте невідомим з легкістю привласнювати ваші кошти.

Ніколи не повідомляйте та не оприлюднюйте номер банківської картки, термін її дії, ПІН-код або CVV2-код, а також паролі, що надходять в SMS – дана інформація вважається конфіденційною

У разі, якщо ви потерпіли від рук невідомих, не зволікайте, телефонуйте в поліцію.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

You may also like...