Біля Львова підстрелили охоронця лікарні

10 липня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на території однієї із лікарень, розташованої у місті Винники, зловмисник прострелив ногу працівнику цивільної охорони медзакладу, після чого втік.

Про це повідомили у поліції.

За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група та співробітники інших служб Личаківського відділу поліції, а також оперативники карного розшуку поліції Львівщини. На місці події поліційні виявили 63-річного працівника цивільної охорони, львів’янина, з наскрізним пораненням ноги. Встановлено, що між ним та іншим чоловіком виник конфлікт, під час якого зловмисник вистрелив потерпілому в ногу з предмета, схожого на револьвер Флобера, спричинивши поранення.

За фактом слідчі Личаківського відділу поліції кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Також завдяки злагодженим діям співробітників різних служб та підрозділів поліції Львівщини оперативно встановлено, що до вчинення злочину причетний 63-річний житель Львова Невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Зброю поліційні у нього вилучили та скерували на експертне дослідження. // Діло

You may also like...