Чоловіка, який через суперечку вбив товариша, позбавлено волі на 12 років

Київська місцева прокуратура № 4 підтримала державне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно 23-річного чоловіка, який в ході розпивання спиртного зі своїм товаришем на грунті суперечки заподіяв останньому смерть.

Встановлено, що 23-річний чоловік перебуваючи разом з товаришем за місцем проживання останнього по вул. Перова спільно вживали алкогольні напої. Раптово між чоловіками розпочався словесний конфлікт в ході якого у зловмисника виник умисел на заподіяння смерті господарю квартири.

На данном изображении может находиться: один или несколько человек

Зловмисник став хапати предмети які були поруч, а саме пістолет ПМР 9 мм, ніж та молоток, якими у подальшому почергово завдавав множинні удари та постріли по голові та тілу потерпілого.

Здійснивши 4 постріли у товариша, зловмисник наніс додатково удар ножем в область грудної клітини потерпілого, після чого побачивши, що він досі живий – добив декількома ударами молотком в область голови у зв’язку з чим останній перестав подавати ознаки життя.

Вбивцю було затримано працівниками поліції на місці скоєння злочину у житловій кімнаті під ліжком.

За принципової позиції Київської місцевої прокуратури № 4 до покарання у виді 12 років позбавлення волі Дніпровським районним судом м. Києва 23-річного вбивцю засуджено за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство)

Прес-служба прокуратури міста Києва

You may also like...