До 7 років позбавлення волі засуджено жінку за вбивство чоловіка

Сумським відділом Сумської місцевої прокуратури підтримано публічне обвинувачення стосовно 62-річної жінки, яка після 40 років спільного проживання позбавила життя власного чоловіка.

Подія сталась 26 листопада 2017 року в с. Нижня Сироватка Сумського району. Другий день поспіль за місцем проживання родина святкувала день народження чоловіка.

Під час застілля захмелілий іменинник приревнував дружину до товариша, на цьому ґрунті між подружжям розпочалась сварка, однак тоді присутнім вдалось їх заспокоїти. Коли гості розійшлись, чоловік знову почав дорікати дружині, а потім, з її слів, намагався задушити. Жінка вирвалась та вибігла в іншу кімнату. Повернулась до чоловіка вже з ножем і відразу вдарила його в живіт. На подив жінки, чоловік свідомість не втратив і почав чинити опір, відтак вона схопила каструлю та декілька разів ударила його по голові. Від отриманих травм 69-річний потерпілий помер на місці.

Про вбивство чоловіка жінка сама повідомила в поліцію.

У суді обвинувачена запевняла, що не планувала вбивати свого чоловіка, лише хотіла його зупинити. За вироком суду жінку визнано винною за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України та засуджено до 7 років позбавлення волі.

Прокуратура Сумської області

You may also like...