Двох жителів Ізмаїла судитимуть за спробу підпалити сільгосптехніку місцевої фермерки

Подія сталася в минулому році. Спільники віком 30-ти та 23-х років через огорожу стоянки, де жінка залишала транспортні засоби, кинули пляшки з запальною рідиною і влучили в «Камаз». Розгорітися полум’ю не дав охоронець, який помітив і загасив пожежу на ранній стадії.

Правоохоронці встановили паліїв за допомогою камер відеоспостереження. Старшого за віком чоловіка вони розшукали одразу. Його ж молодший товариш, в суді відносно якого знаходяться кілька обвинувачень у злочинах, пов’язаних з викраденням майна, незаконним обігом зброї та посяганням на статеву свободу, переховувався від слідства кілька місяців. Але нещодавно і його місце знаходження було встановлено.

Як виявилося, молодик пішов зі старшим другом за компанію палити майно жінки, аби помститися за його давні образи.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури оголосили обом фігурантам підозри в замаху на умисне пошкодження чужого майна шляхом підпалу за попередньою змовою (ч.2 ст.28, ч.2 ст.15, ч.2 ст.194 Кримінального кодексу України). Обвинувальні акти вже в суді. За цей вчинок чоловікам загрожує від трьох до десяти років позбавлення волі.

Ізмаїльський районний відділ поліції в Одеській області

You may also like...