На Херсонщині водій убив пішохода і… поїхав спати

В ніч на 8 жовтня, на вулиці Щасливій у райцентрі Нововоронцовка, сталося нещастя. Мікроавтобус «Форд транзит» збив 56-річного чоловіка, котрий переходив дорогу. У дуже важкому стані, із забоєм головного мозку, його забрали до лікарні, але невдовзі пацієнт помер.

При цьому водій транспортного засобу не тільки не надав йому жодної допомоги, а ще й утік з місця аварії. Та недалеко: співробітники кримінальної поліції й патрульні перевірили усіх власників мікроавтобусів згаданої марки у районі (їх не так багато). І вийшли на 35-річного місцевого жителя.

На подвір’ї біля хати знайшовся «Форд транзит», захований за господарськими будівлями, із характерними пошкодженнями після ДТП – розбитим лобовим склом, слідами крові на капоті тощо. Його водій виявився п’яним: каже, покинув травмованого пішохода, бо злякався відповідальності. Потім приїхав додому, та ліг собі відпочивати, ніби нічого й не сталося. За фактом грубого порушення правил дорожнього руху зі смертю потерпілого розпочато кримінальне провадження, призначили експертизу, підсумував начальник Бериславського відділу Національної поліції, підполковник Вадим Ковальчук. //

You may also like...