На Херсонщині затримали підозрюваного у вбивстві матері карткового боржника

Подія сталася вночі у місті Олешки. В будинку місцевих жителів розігралася трагедія – через нібито картковий борг зловмисник тяжко поранив господаря дому, а також спричинив смертельні поранення його матері.

Повідомлення про злочин до Олешківського відділення поліції надійшло приблизно о 03:30 год. Заявники повідомили, що з будинку їх сусідів лунають крики про допомогу. На місці події поліцейські виявили тіло 59-річної жінки з ножовим пораненням черевної порожнини, а також її 27-річного сина з численними ножовими пораненнями. Чоловіка госпіталізували в лікарню, нині стан його здоров’я тяжкий.

Нет описания фото.

Як повідомив заступник начальника Олешківського відділення поліції Віталій Бондар, упродовж 40 хвилин працівники поліції встановили особу та затримали підозрюваного. Ним виявився 18-річний місцевий житель, який раніше потрапляв в поле зору правоохоронців за крадіжки.

Зловмисник пояснив, що вночі прийшов до знайомого вимагати повернути йому картковий борг в розмірі 800 гривень. Потерпілий відмовився, через що між чоловіками розпочалася сварка та бійка. Мати господаря намагалася розняти чоловіків, в результаті чого зловмисник завдав їй смертельний удар ножем.

Потім він кілька разів вдарив ножем боржника і втік.

Нині зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчим відділенням Олешківського відділення поліції відкриті кримінальне провадження за ч.1,2 п.13 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Поліція Херсонської області

You may also like...